Last ned og delta !

Norsk forening for slagrammede


 

 

 

 

          EN GOD INNTEKTSMULIGHET FOR DITT LOKALLAG !

 

Vi har inngått en avtale med DrugStars, en organisasjon som har utviklet en app som gjør at medlemmene får enda mer ut av medisinen sin uten ekstra kostnader.

 

Hvem er DrugStars?

Dette er en organisasjon som har sitt sete i København. De administrerer brukere, veldedighetsorganisasjoner og partnere i den farmasøytiske verdenen. DrugStars samarbeider allerede med nesten 150 pasientforeninger i Europa, mer enn 200.000 pasienter anvender DrugStars, og brukerne har aktiveret donasjoner for mere enn DKK 2.000.000. NFS er foreløpig den eneste slagforeningen i Norge som er med.

 

Hva er DrugStars?

Det er en app, som minner brukerne om at ta sine medisiner, vitaminpiller, kosttilskudd, mv. Ved bruk av systemet opparbeider brukerne poeng, i DrugStars betegnet som stjerner. De opptjente stjernene kan brukerne donere til den forening de ønsker og som DrugStars har avtale med. Årlig samles stjernene pr. avtalepartner og dette omsettes i penger som tilfaller foreningene.

For 2019 har dette resultert i donasjon på kr. 15.000 til våre forening. Men potensiale er større, svært mye større hvis vi oppfordrer våre medlemmer til bruk av tjenesten.

 

Gjennom bruken av app’en samler DrugStars medisinbedømmelsene og videreformidler disse anonymisert og samlet til forskningsinstitusjoner som ønsker å bruke dataene til uavhengig forskning. De selger data ikke bare for å betale for brukernes donasjoner, men for å hjelpe alle som er involvert i medisiner for å lære mer, lage bedre produkter, sikrere produkter, billigere produkter og for å forstå den verdifulle innsikten som finnes i alle våre Verdensdata.

 

Hvilke fordeler er dette for brukerne og hvor sikker er app’en?

Brukerne opparbeider sine stjerner på løpende å bedømme sin medisin, hvor effektivt synes de at dette legemiddelet er? Bivirkninger? mv. De får også adgang til en letleselig graf så de kan følge med i utviklingen, og bruke den i dialogen med lege eller helsepersonell.

 

I disse rapporter er data selvfølgelig anonymisert og samlet, dvs. ingen personlige data deles. DrugStars er svært opptatt av databeskyttelse og beskyttelse av personlige opplysninger.

 

All bruk av app’en er anonymisert og det er kun bruker selv som har tilgang til sine detaljerte opplysninger. Ordningen er for øvrig omfattet av det felles europeiske GDPR (General Data Protection Regulation), en forordning som skal styrke og harmonisere personvernet ved behandling av personopplysninger i EU.

 

 

 

Hva betyr dette for mitt lokallag?

Styret har kommet til at da midlene genereres ved medlemmenes bruk så skal også disse tilfalle lokallagene i sin helhet. Fordelingsnøkkel er foreløpig ikke klar men gode forslag tas i mot. Det er kun lokallag med registrerte brukere som får midler.

 

Hvordan går vi frem for å benytte tjenesten?

Tjenesten må markedsføres blant våre medlemmer. Gå til:

 

https://drugstars.onelink.me/FN6p/NFS

(kopier ut og lim inn i adressefeltet hvis ikke direkte tilgang).

 

her vil dere finne en mer fyldig orientering og hvordan legge inn tjenesten i mobilen.

 

                                                           21. oktober 2020

 

Med vennlig hilsen

Hovedstyret NFS

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.05 | 15:48

Vennligst kontakt oss på e-post.
E-post: lidyafinance9@gmail.com
www.lidya.info
Whatsapp-telefon: +1 (216) 541-1721

Lånetilbud på 3 %

...
28.03 | 12:34

Hei. Jeg lurer på om det finnes ett møtepunkt her i Bergen for slagpasienter over 60 år? Evt ett program med aktiviteter?
Mvh Anne

...
05.02 | 21:13

Hva skjer.?.blir dett snart m edlemsmøte eller fredagslunch igjen..savner og møtes😢

...
14.10 | 17:15

Vi er med👍

...
Du liker denne siden