Siste nytt fra hovedstyret

                       Førjulsinformasjon fra NFS hovedstyre.

Høsten er alltid en travel tid for hovedstyret, og denne høsten har ikke vært noe unntak. Av viktige saker nevner vi:

Slagforum: De fleste lokallag deltok på vår Høstkonferanse, og hovedstyret valgte å følge rådene til majoriteten av disse: å ikke delta i Slagforum på de premisser vi ble forespurt. Invitasjonen og svarbrevet fra NFS hovedstyret er sendt dere i på mail i starten av november.

Konferanser og styremøter 2020: For spre aktivitetene rundt i landet har hovedstyret besluttet at alle styremøter og konferanser i 2020 skal foregå på Thon hotell Bergen Airport. Grunnet svært gunstig avtale vil antagelig kostnadene inklusive reisekostnader bli stort sett de samme. Hovedstyrets siste styremøte for 2019 ble avholdt her, og vi var svært fornøyd! Vi opplevde et fint og intimt hotell med nydelig mat, serviceinnstilt personale og store rom. Dette tror vi blir bra!

Det bestrebes å arrangere alle konferanser fra fredag – søndag avhengig av vår økonomiske situasjon. Noe høyere egenandel må påregnes, men tidligere deltakere på konferanser ønsker heller en slik løsning enn at konferansene kun foregår lørdag – søndag.

Årsmøtekonferansen 2020: Denne vil foregå fra fredag kveld 20 mars – søndag 22 mars. Selve konferansen inklusive årsmøtet er lørdag og søndag. Forhåndsvarsling med mer informasjon sendes i desember. Arrangøransvarlig: Bjørn Thomas Thomassen.

Yngre konferansen 2020: Da andre hjerneslagforeninger har valgt å legge sin yngre konferanse når vår forening har avholdt denne har vi i år valgt å arrangere den på våren, fra fredag 17.4 – søndag 19.4. Lokallag oppfordres til å støtte sine medlemmer med egenandelen ved forespørsel utifra sitt lokallags økonomiske situasjon og prioritering. Arrangøransvarlig: Benedicte Hellestveit.

SAFE: I tillegg til Arne Hagen vil Marianne Tangen fra lokallag Molde og omegn være NFS sine representanter her.

BUFDir: Etter mye arbeid med søknad til BUFDir om økonomisk tilskudd i 2020 er den nå sendt. I forbindelse med dette arbeidet har vi måtte etterlyse noe informasjon fra lokallagene. Vi ber lokallagene følge vedtektene (§13) om å sende årsberetning, regnskap, samt årsmøteprotokoll til sekretær i hovedstyret, i tillegg til likepersonsarbeidet. Rapportering av likepersonsarbeid kan om ønsklig gjøres på tlf til likepersonsansvarlig Ann Kunish. Dette arbeidet kan gjerne gjøres kontinuerlig gjennom hele året. Dette er svært viktig da det danner grunnlag for hovedstyrets grunnlag for å søke om økonomisk støtte diverse steder.

I tillegg håper vi at berørte lokallag av §2 i vedtektene kan endre sitt lokallagsnavn slik at det gjenspeiler intensjonen her. Ofte faller det ikke naturlig å bruke kommunenavn da andre geografiske navn kan være mer dekkende, men vi ber om at lokallagene starter med «Norsk Forening for Slagrammede lokallag ….» slik at vi fremstår mer som en helhetlig organisasjon. Kontakt gjerne hovedstyret for råd!

Profilering: Hovedstyret ønsker å sette fokus på foreningen layout på vårt informasjons-materiell. Vårlayout nå bærer preg av forskjellig utseende og v ønsker å ha en felles layout, spesielt på forsider av brosjyrer, etc. Dette vil være en tidkrevende jobb, men vi håper lokallag som har planer om å utarbeide materiell kan kontakte hovedstyret for råd for utseende av forsiden (ikke tekst) før materiellet trykkes slik at vi får en identitetsprofil på foreningen etterhvert.

Endring i hovedstyret: Siden vår leder Bjørn Bakke måtte trekke seg av helsemessige grunner er nå nestleder Aud Løland fungerende leder. Styremedlem Bjørn Thomas Thomassen er nå fungerende nestleder. Varamedlem Elisabeth Stenberg går inn som fungerende styremedlem for Bjørn Thomas Thomassen.


Hovedstyret ønsker å takke ALLE for et arbeidsrikt år i 2019 og vi ser frem til å ta fatt på år 2020.

Vi ønsker alle en riktig fredfylt og god jul!


Mvh
Hovedstyret i NFS

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Oddny | Svar 17.07.2022 17.17

Hvordan går det med foreningen vår.

KROOS | Svar 21.05.2022 15.48

Vennligst kontakt oss på e-post.
E-post: lidyafinance9@gmail.com
www.lidya.info
Whatsapp-telefon: +1 (216) 541-1721

Lånetilbud på 3 %

Oddny | Svar 10.12.2019 22.47

Greit nok. Savner mer info fra lokallaget vårt. Hva skjer neste år på reisefronten.. i fjor skjedde det Inge ting 👎er det slik det skal bli fremover..?.?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.07 | 17:17

Hvordan går det med foreningen vår.

...
21.05 | 15:48

Vennligst kontakt oss på e-post.
E-post: lidyafinance9@gmail.com
www.lidya.info
Whatsapp-telefon: +1 (216) 541-1721

Lånetilbud på 3 %

...
28.03 | 12:34

Hei. Jeg lurer på om det finnes ett møtepunkt her i Bergen for slagpasienter over 60 år? Evt ett program med aktiviteter?
Mvh Anne

...
05.02 | 21:13

Hva skjer.?.blir dett snart m edlemsmøte eller fredagslunch igjen..savner og møtes😢

...
Du liker denne siden